Geçmiş olsun :blink:
Yalnız Düşler - EĞLENCE Katagorisinde ve YD Cafe Sohbet Forumunda Bulunan Aklınızdan Geçenler :) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Geçmiş olsun :blink :...
Nefret etmeye yeminli bedenleri ovalarda çürümeye terk edilmiş;
Ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış.
Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta.
Sevenler ölecek!...
♏ค ʝยภἶøર
Dağ gibi forum ne hale gelmişkimsecikler uğramaz olmuş. Üzücü bir tablo :/
Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birineakıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan; bütün samimiyetinle affet. Hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir ..
Şems-i Tebrizi
Az insan çok huzur!...
Ama ne yazık ki sende uzun zamandır yoktun![]()
Sevenler ölecek!...
♏ค ʝยภἶøર
Herkesin birden kaybolmasına üzüldüm arada bir bakıyorum kimsecikler yok ben de yok gibi davranıyorum
Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birineakıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan; bütün samimiyetinle affet. Hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir ..
Şems-i Tebrizi
Az insan çok huzur!...
Farkettiğim üzere pek çok kişi aynı şeyi yapıyormuşAslında herkes biraz konu paylaşımı yapsa birazda mesaj atsa eskiye döner ama yinede iş adminde biter bence ..
Sevenler ölecek!...
♏ค ʝยภἶøર
İş kimde biter bilmem de her girdiğimde ilk gözüme çarpan konular program programbunu görünce de sıkılıp çıkıyorum. Eminim çoğunluk da benim gibidir buranın bir zamanlarki en aktif üyelerinden biri olarak söylüyorum bunu.
Şems-i Tebrizi
Az insan çok huzur!...
En son ben mi yazmışım
Şems-i Tebrizi
Az insan çok huzur!...
Yavaş yavaş forum kendine gelmeye başladı bu güzel bir gelişme
FOREVER
Ben neler yapıyorum ya![]()
İstiridÿenin i¢inde ÿαşαмαyα rαzıydıм ΙЙCΙ'n olмαlıÿdıм..
Bir insan kaldırımdan takla atarak nasıl düşebilir ki O_o
Sevenler ölecek!...
♏ค ʝยภἶøર