+ Konuyu Cevapla + Yeni Konu Aç
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Bazı Ülke İsimlerinin Açılımı

Yalnız Düşler - HER TELDEN Katagorisinde ve  Konu Dışı Forumunda Bulunan  Bazı Ülke İsimlerinin Açılımı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>These are the names of the some romantic countries in the world. - İşte dünyadaki bazı romantik ülkelerin isimleri. H.O.L.L.A.N.D Hope Our Love Lasts And Never Dies. - Umarım aşk ımız sürer gider ve hiç bitmez. I.T.A.L.Y. I Trust And Love You. - Sana güveniyorum ve seni seviyorum. L.I.B.Y.A. Love Is Beautiful; You Also. - aşk güzeldir; sen de öyle. F.R.A.N.C.E. Friendships Remain And Never Can End. - Dostluk kalıcıdır ve asla bitmez. C.H.I.N.A. Come Here… I Need Affection. - Buraya gel... Sevgiye ihtiyacım var. B.U.R.M.A. Between Us Remember Me Always. - Aramızda kalsın beni her zaman hatırla. N.E.P.A.L. Never Ever Part As Lovers. - Hiçbir zaman aşıkmışsın gibi rol yapma. I.N.D.I.A. I Nearly Died In Adoration. - aşk ımdan nerdeyse öldüm. K.E.N.Y.A. Keep Everything Nice Yet Arousing. - Uyandırana kadar herşeyi güzel tut. C.A.N.A.D.A. Cute And Naughty Action that developed into attraction - Cazibedar olan sevimli ve çılgın eylem. K.O.R.E.A. Keep Optimistic Regardless of Every adversity. - Tüm olumsuzluklara rağmen iyimse ol. E.G.Y.P.T. & nbsp; Everything's Great You Pretty Thing! - Heşey harika seni güzel şey! M.A.N.I.L.A. May All Nights Inspire Love Always. - Her gece her zaman aşk için ilham kaynağı olabilir. P.E.R.U. Phorget (Forget) Everyone... Remember Us. - Herkesi unut... Bizi hatırla. T.H.A.I.L.A.N.D. Totally Happy. Always In Love And Never Dull. - Tamamen mutlu. Her zaman sevgi dolu ol ve hiçbir zaman duygusuz olma....

• » ßã$ ßè£åsì Sêrsérï «
    ma_junior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Wink Bazı Ülke İsimlerinin Açılımı

Bazı Ülke İsimlerinin Açılımı

These are the names of the some romantic countries in the world. - İşte dünyadaki bazı romantik ülkelerin isimleri.
    H.O.L.L.A.N.D Hope Our Love Lasts And Never Dies. - Umarım aşkımız sürer gider ve hiç bitmez.

I.T.A.L.Y. I Trust And Love You. - Sana güveniyorum ve seni seviyorum.

L.I.B.Y.A. Love Is Beautiful; You Also. - aşk güzeldir; sen de öyle.

F.R.A.N.C.E. Friendships Remain And Never Can End. - Dostluk kalıcıdır ve asla bitmez.

C.H.I.N.A. Come Here… I Need Affection. - Buraya gel... Sevgiye ihtiyacım var.

B.U.R.M.A. Between Us Remember Me Always. - Aramızda kalsın beni her zaman hatırla.

N.E.P.A.L. Never Ever Part As Lovers. - Hiçbir zaman aşıkmışsın gibi rol yapma.

I.N.D.I.A. I Nearly Died In Adoration. - aşkımdan nerdeyse öldüm.

K.E.N.Y.A. Keep Everything Nice Yet Arousing. - Uyandırana kadar herşeyi güzel tut.

C.A.N.A.D.A. Cute And Naughty Action that developed into attraction - Cazibedar olan sevimli ve çılgın eylem.

K.O.R.E.A. Keep Optimistic Regardless of Every adversity. - Tüm olumsuzluklara rağmen iyimse ol.

E.G.Y.P.T. & nbsp; Everything's Great You Pretty Thing! - Heşey harika seni güzel şey!

M.A.N.I.L.A. May All Nights Inspire Love Always. - Her gece her zaman aşk için ilham kaynağı olabilir.

P.E.R.U. Phorget (Forget) Everyone... Remember Us. - Herkesi unut... Bizi hatırla.

T.H.A.I.L.A.N.D. Totally Happy. Always In Love And Never Dull. - Tamamen mutlu. Her zaman sevgi dolu ol ve hiçbir zaman duygusuz olma.

Nefret etmeye yeminli bedenleri ovalarda çürümeye terk edilmiş;
    Ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış.
    Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta.
    Sevenler ölecek!...

ค ʝยภἶøર

»Nupelda« - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hahahah arif süpersin.

• » ßã$ ßè£åsì Sêrsérï «

Sevenler ölecek!...

ค ʝยภἶøર

SunSet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif japonyayı göremedim

• » ßã$ ßè£åsì Sêrsérï «

Japonların ülkesine kafiye uymuyor abicim

Sevenler ölecek!...

ค ʝยภἶøર

SunSet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uyduramazsan japonyayı unut

• » ßã$ ßè£åsì Sêrsérï «

Japonlar sever beni sıkıntı olmaz

Sevenler ölecek!...

ค ʝยภἶøર

Patlamış mısır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

JAPONYA için de var
    JAPAN- Jumping and Pumping At Noon

» HαyαL « - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

I.T.A.L.Y. I Trust And Love You. - Sana güveniyorum ve seni seviyorum.

cok guzelmıs

Patlamış mısır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aslında o ülke için uydurulmuş bir şey değil..I Trust and Love You bir romantik komedi...onu sahnelerken kısaltmışlar baş harflerinden..bakmışlar ITALY olmuş