Sabahtan beri çıkmıyordu
Daha yeni geldi![]()
Çok Güzel.
İyi Olmuş.
İdare Eder.
Hiç Beğenmedim.
Yalnız Düşler - BİLDİRİMLER Katagorisinde ve Forum Kullanımı ve Duyurular Forumunda Bulunan Yalnız Düşler Yeni Yüzüyle Karşınızda. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sabahtan beri çıkmıyordu Daha yeni geldi...
Sabahtan beri çıkmıyordu
Daha yeni geldi![]()
Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birineakıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan; bütün samimiyetinle affet. Hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir ..
Şems-i Tebrizi
Az insan çok huzur!...
Herkese teşekkürler arkadaşlar. Tabi tuhaf gelmesi normal alışacağız hepimiz zamanla (:
Hacı Fevi Zevalin dediği yerden de bakabilirsin ya da yukarıda yeni mesajların altında tüm mesajlarınız var oradan tüm mesaj / konu / blog yorumu / ziyaretçi mesajı vs. görebilirsin.
* Tepedekileri kaldıramayız. Onun için header şablonunu komple değiştirmemiz gerekecek. Bu da bir çok hataya veya tema bozukluğuna sebebiyet verir. Eski sistemde navbardaydı şimdi yer kaplamasın diye oraya aldım.
* Özellikle yaptım onu postbitin özelliği o
* Evet rss programları yeni mesajlar da çıkarmamaya sabah baktım fakat pek araştıramadım şimdi tekrar bakacağım.
* Nick altında rütbeleri az önce düzenledim görünmeyenleri.
Görsel olarak güzel birşeyler katmaya çalıştım. Hep fazla sistemi yormadan hem de göze hoş gelecek şekilde yapmak zorundayız..
Gördüğünüz hatalarıingilizce yerleri vs. bildirin arkadaşlar uygun olursa düzenleme yapabiliriz.
Yalnız Düşler © 2008-2011
Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
Rahatsız olduğunuz mesajları report edebilirsiniz.
İletişim Adresimiz : info @ yalnizdusler.org | yalnizdusler @ hotmail.com.tr
Tepedeki resmin üstündeki yazılar birbirine girmiş gibi görünüyor ondan değiştirebilir misiniz demiştim de olmuyorsa sorun değil. Ama belki sloganı biraz sola kaydırabilirsiniz. O mümkün müdür acaba?
Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birineakıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan; bütün samimiyetinle affet. Hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir ..
Şems-i Tebrizi
Az insan çok huzur!...
tek sorun konu açarken 50 karakter baslık sınırı olması
ayrıca haingoc vs vs yabancı nıckler konularına bakarsanız hepsi bot bunlar..
her yerden banlandılar bunlarıda temizleseniz.. forum hak ettiği yere yükselir..
çünki konularının lınkleri 30gun içinde siliniyor çok kırık linkler çıkıcak program ile konu açıyorlar..
umarım gereken yapılır
Yalnız Düşler © 2008-2011
Rahatsız olduğunuz mesajları report edebilirsiniz.
İletişim Adresimiz : info @ yalnizdusler.org | yalnizdusler @ hotmail.com.tr
Hayirli olsun![]()
benimde hosuma gitti renk secimi![]()
...
» ` Bazen ona bişeyler yazarsınyazar silersin..
yazar silersin.. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun. ¬